Velg en side

Om oss

Merch Mate

Merch Mate er totalleverandør av merchandise i ordets aller bredeste forstand.

Vi leverer ikke bare de ferdige produkene i det antallet du bestiller. Vi kan også bistå deg gjennom hele prosessen fra idé hele veien frem forbruker.

Fra konseptutvikling, design, produksjon, lager og logistikk til markedsføring, salg, netthandel, kundeservice og returhåndtering. I oss finner du en partner som kan være med deg hele veien.

Vi vet at hver kunde er unik. Derfor er vår løsning skreddersydd dine ønsker og behov. Vi hjelper deg med det du trenger, når du trenger det.

Våre konsepter

Vi har tilbyr egne konsepter til 4 ulike markedssegmenter; Sport, Kultur, Organisajonsliv og Næringsliv. Hver av disse har sine særpreg som vi har utviklet, og fortsetter å utvikle, bransjespesifikke løsninger til.

sport merch logo
culture merch logo
non profit merch logo
business merch logo

Sport

Merch, supporter- og profilprodukter for topp- og breddeklubber, idrettsforbund- og arrangementer og profilerte utøvere.

LES MER

Kultur

Merch og DTC konsepter for musikere, festivaler, komikere, influensere, kunstnere, medieproduksjoner, show og forestillinger.

LES MER

Non-Profit

Merch, profil- og reklamemateriell og DTC konsepter for frivillige- og idelle organisasjoner, innsamlingsaksjoner og politiske partier.

LES MER

Business

Merch, profil- og reklamemateriell og DTC konsepter for bedrifter og merkevarer.

LES MER