Om oss

Merch Mate

Merch Mate ble etablert av dedikerte og lidenskapelige mennesker med mer enn 150-års kombinert relevant bransjeerfaring. Vi kommer fra produksjon, print-on-demand, netthandel, salg og markedsføring. Vi har vært i profil-, sports- og musikkbransjen, drevet nettbutikker, butikker og byråer for å nevne noe. På all denne kunnskapen og erfaringen har vi bygget Merch Mate – en totalleverandør av merchandise i ordets aller bredeste forstand.

Vi kaller det bare Merchandising as a Service.

Vi leverer ikke bare de ferdige produkene i det antallet du bestiller. Vi kan også bistå  gjennom hele prosessen fra idé og hele veien frem til det ferdige produktet kommer frem til sluttkunden.

Fra idé, design, produksjon til salg, logistikk og distribusjon. Når det kommer til merch hjelper vi dere med det dere trenger når dere trenger det. I oss får dere en samarbeidspartner som kan være med dere hele veien.

Vi vet at hver kunde er unik. Derfor er vår løsning skreddersydd dine ønsker og behov. Vi hjelper deg med det du trenger, når du trenger det.

Våre konsepter

Vi har tilbyr egne konsepter til 4 ulike markedssegmenter; Sport, Kultur, Organisajonsliv og Næringsliv. Hver av disse har sine særpreg som vi har utviklet, og fortsetter å utvikle, bransjespesifikke løsninger til.

sport merch logo
culture merch logo
non profit merch logo
business merch logo

Sport

Merch, supporter- og profilprodukter for topp- og breddeklubber, idrettsforbund- og arrangementer og profilerte utøvere.

LES MER

Kultur

Merch og DTC konsepter for musikere, festivaler, komikere, influensere, kunstnere, medieproduksjoner, show og forestillinger.

LES MER

Non-Profit

Merch, profil- og reklamemateriell og DTC konsepter for frivillige- og idelle organisasjoner, innsamlingsaksjoner og politiske partier.

LES MER

Business

Merch, profil- og reklamemateriell, arbeidstøy, gaveartikler og DTC konsepter for bedrifter og merkevarer i en rekke ulike bransjer.

LES MER