Bruk det du har eller få vår hjelp til å skape noe nytt

Merch og produkter med din logo og ditt design

Du får den hjelpen design-hjelpen du trenger

Design som dekker ditt behov og er innenfor ditt budsjett

 

Hvis du allerede har en ferdig logo eller design, flott, da lager ditt merch med det. Hvis du ikke har en ferdig logo eller design, ønsker flere eller må fornye så kan vi hjelpe deg med det. Ønsker du å bruke andre til å designe for deg står du selvfølgelig fritt til å gjøre det.

Som med alt annet vi gjør så er vi her for å hjelpe deg med du trenger vår hjelp til.

Ulike tjenester for ulike kunder med forskjellige behov og budsjetter.

En breddeklubb vil for eksempel sjelden ha en post for grafisk design i budsjettet. For ikke å snakke om langt bedre ting å bruke pengene sine på. Derfor har vi utviklet design-tjenester som vi kan tilby dem gratis.

I den helt andre enden av skalaen har vi for eksempel artister, musikere, organisasjoner og bedrifter. Aktører som trenger profesjonelle, unike design som er «on brand» og levert med alle rettigheter.

Uansett hva dere design behov og budsjett er så kan vi levere en design tjeneste som passer. Fra bruk av maler som kostnadsfritt tilpasses hver enkelt kunde til dedikert grafisk design team som skaper unike «on brand» design eksklusivt for dere, og alle andre tenkelige varianter imellom disse.

Med egen designavdeling i Norge og India kombinert med designpartnere i Norge, Italia, Spania og Tsjekkia vil du alltid ha tilgang til design-tjenester som dekker ditt behov og er innenfor ditt budsjett.

Fra små og enkle til større og mer komplekse oppgaver

Slik kan vi hjelpe dere med deres merch design

R

Logodesign

Ny logo eller oppgradere den dere har? Vi  hjelper dere med logodesign. Velg designpakke til fast, lav pris eller custom logo design.

Mer om logodesign

Med designpakke sender du oss en beskrivelse av logoen du ønsker og velger mellom å få 3, 5 eller 7 designforslag. Vi reviderer til du er fornøyd og de 3 første revisjonene er alltid inkludert.

Med custom logodesign jobber du tett med en dedikert grafisk designer som setter seg godt inn i deres merkevare, identitet og profil. Dere jobber sammen til dere er fornøyde. Tjenesten prises i hvert enkelt tilfelle.

R

Print Design

Trenger du andre design til ditt merch? Uansett behov og budsjett kan vi hjelpe dere å skape design for trykk på deres merch eller produkter.

Mer om print design

Vår Club Mates kunder har alltid tilgang til gratis print design. Vi tilbyr et utvalg maler som tilpasses til hver enkel klubb eller lag. Slik sørger vi for at breddeklubber alltid får tilgang til profesjonelle design til sitt supporterutstyr uten ekstra kostnad.

Vårt Customer Success team er alltid tilgjengelige og kan tilby våre kunder en begrenset design-tjeneste gratis. De er ikke designere, men med de rette verktøyene kan de lage flotte merch design. Et supert tilbud til alle våre kunder med små budsjetter.

Til slutt har vi våre profesjonelle design-tjenester. Her er det grafiske designere som skaper dine merch design. Akkurat som for logo design tilbyr vi designpakker til faste priser og Premium-tjeneste hvor du jobber direkte med en dedikert designer.

R

Fullprint Design

Dersom dere skal ha merch, spillertrøyer, profil- eller arbeidstøy med fullprint, designes trykket per produkt av profesjonelle grafiske designere.

Mer om fullprint design

Ved fullprint design må det profesjonelle grafiske designere til. Her er det finnes ulike muligheter avhengig av produkt og produsent og hvilket eierskap man ønsker å ha til designet.

Her tilbyr produsentene design-tjenester med designere som er spesialister på full print design. Noen tar betalt for tjenesten, andre tilbyr den gratis når man kjøper produktene. Ulempen er at produsenten eier designet og det kan ikke brukes på produkter fra andre produsenter.

Hvis man ønsker å eie designet er alternativet å betale for å få det designet selv. Dere kan bruke en egen designer eller benytte dere av våre profesjonelle design-tjenester.

R

Digitalisering

Vi kan bistå med digitalisering av ditt analoge design.

Enten du er en billedkunstner som vil få dine bilder trykket på merch, eller du har enkel håndtegnet skisse. Vi hjelper deg med digitalisering og filformater som kan trykkes.

R

Grafisk Profil

Vi kan bistå med utvikling av deres grafiske profil.

Gjennom vår samarbeidspartner kan vi tilby utvikling av deres grafiske profil. Samarbeid med deres team av erfarne rådgivere og designere.

R

Grafisk Design

Vi kan hjelpe dere med design av andre ting enn merch også.

Våre grafiske designere kan mer enn logodesign. Få hjelp med alt du trenger av grafisk design. Design av plakater, brosjyrer, visittkort, roll-ups, eller bannere.

R

Produktdesign

Vi designer både produkter og emballasje.

Med Premium Branding får du spesialdesignet forpakning, neck label, hang tags og fraktemballasje.

Med OEM-produksjon designer vi ditt produktet til dine spesifikasjoner.