Det er ingenting som går av seg selv

Suksess med merch krever innsats rundt både markedsføring og salg

 

Ta det med ro! Vi er her for å hjelpe deg.

Lykkes du, lykkes vi

Sammen skaper vi din merch-suksess

 

Vi er her for å hjelpe dere å lykkes med merch. For lykkes dere, lykkes vi. Vi sitter i samme båt og det er samarbeidet mellom oss som skaper suksess.

Alt starter med å spre budskapet til deres supportere og støttespillere eller dine følgere i eksisterende kanaler, enten det er på sosiale medier, e-post eller andre medier.

Vi bistår med utforming av materiell, dere publiserer og vi sørge for å ta vare på alle kundene som kommer inn og bygge gode, langvarige relasjoner.

Bistand tilpasset deres behov og muligheter

Slik hjelper vi dere med markedsføring og salg

 

Hva vi kan bidra med når det kommer til markedsføring og salg av deres merch, avhenger av flere ting; hvilken løsning dere har, hvem målgruppen deres er, omsetning og potensial.

Suksess er også helt avhengig av samarbeid. Vi må begge gjøre vår del av jobben. For eksempel kan vi lage innhold til deres sosiale medier og dere publisere det.

Det handler om å finne en form og ressursbruk som er økonomisk bærekraftig Samtidig som vi gjør nok til at potensialet kan utnyttes.

Vi kan bidra med innhold til sosiale medier, e-postmarkedsføring, kampanjer og engrossalg. Hva vi bidrar med, hvordan og hvorvidt det er inkludert eller leveres som en tilleggstjeneste, avhenger av faktorene som er beskrevet over.

Dette er fortsatt er under utvikling, og vil sannsynligvis alltid være det. Du kan være trygg på at du har vår fulle støtte og at vi jobber sammen med deg for at du skal lykkes med ditt merch.

Dette er noe av det vi kan bistå med

SoMe innhold

Vi kan bistå med utforming av innhold til sosiale medier eller gi dere tilgang til verktøy hvor dere raskt og enkelt kan produsere dette.

Dere står for publisering av innholdet i deres sosiale kanaler.

E-post

Avhengig av hvilken merch-tjeneste dere har, kan vi tilby både enkle og profesjonelle tjenester for e-postmarkedsføring.

Den kan være fullt ut administrert av oss eller i nært samarbeid med dere.

Digital annonsering

For større kunder kan vi bistå med utforming av annonser og gjennomføring av digitale annonsekampanjer.

Tjenesten er betalt og egner seg kun for kunder med store volumer.

Engrossalg

Om ditt merch er egnet for salg via tredjeparts forhandlere kan vi bistå med engrossalg av merch til disse.

Utføres etter nærmere avtale og er egnet for kunder med stor rekkevidde.