Made To Order – Fortell oss hva du trenger, resten fikser vi

Merch og produkter skreddersydd til deres design og spesifikasjoner

Bred kompetanse og kvalitetsprodusenter av all slags merch

Vår erfaring kommer til synes i resultatene

 

Med vår Made To Order (MTO) tjeneste får dere en skreddersydd opplevelse med produkter som passer perfekt til deres behov. Vi snakker enestående, unike produkter som kan produseres etter deres design og spesifikasjoner.

Vår kompetanse, erfaring og nettverk av nøye utvalgte produsenter gir topp resultater hver gang.

Slik fungerer det

En utprøvd prosess som bringer hvert prosjekt trygt i havn.

 

Selv om hver kunde og hver produksjon er unik, er prosessen som sikrer et optimalt resultat alltid den samme. Kort og enkelt forklart, dette er slik det fungerer:

n

Definer prosjektet

I samarbeid med vårt team definerer dere prosjektets omfang inkludert karakteristikker ved produktet, krav det må oppfylle og en plan for videre fremdrift.

Design produktet

Design av produktet etter dine spesifikasjoner kan gjøres av deg, vårt team eller i samarbeid mellom deg og vårt team. Når designet er godkjent er det klart for å sende til produksjon.

Start produksjonen

Vi finner de beste produsentene for oppgaven og starter produksjonen av ditt produkt. Når produksjonen er ferdig gjennomføres en kvalitetskontroll før produktene sendes til avtalt sted.

Vi gjør spesialproduksjon tilgjengelig for de aller fleste

Det krever ikke nødvendigvis enorme volumer for å kunne få tilgang til spesialproduksjon

 

Du tenker sikkert at dere må bestille enorme kvanta for å kunne få tilgang til Made To Order produksjon? Det trenger ikke å være tilfellet. Avhengig av type produkt og spesifikasjoner, selvfølgelig, men det er mulig å få spesialdesignede produkter ned i antall av 15 stk.

Fra idé til ferdig produkt, raskt og kostnadseffektivt eller spesialdesign ned til minste detalj

Vi hjelper deg å produsere med metoden som passer ditt produkt og behov

ODM Original Desing Manufacturing

ODM

Original Design Manufacturing (ODM) får er den raskeste, enkleste og billigste veien fra idé til ferdig produkt.

OEM Original Eqipment Manufacturing

OEM

Original Equipment Manufacturing gir 100 % skreddersøm og tilnærmet fritt valg i design, utforming, materialer og farger.

Vi hjelper dere å finne den produksjonsmetoden som passer best til deres visjon, prosjekt, produkt og budsjett. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.

Det er bare fantasien, viljen (og budsjettet) som setter grenser

Vi hjelper dere å omgjøre deres visjon til ferdig produkt

 

Vi er best på tekstil, men har gjort mye annet også. Vårt nettverk av produsenter inkluderer alt fra sportsutstyr, krydder og kosttilskudd til elektronikk, kjøkkenutstyr og hjemmeinnredning. For å nevne noe. Hvis du ønsker å utfordre oss, så er vi mer enn klare for å hjelpe dere

FAQ

Svar på spørsmålene vi ofte får om Made To Order

 

Bestilling

Hvordan får vi vårt eget design på produktene?

Det eneste vi trenger for å trykke deres logo eller design på produktene er en høyoppløst vektorfil.

Send oss en logo eller design du allerede har eller bruk våre designtjenester for å skape noe nytt.

Er det mulig med eget design på emballasjen?

Vi kan levere produktemballasje, neck labels, hang tags, hang tag strings og fraktemballasje med deres design og logo. For tekstilprodukter kan dette leveres i forholdsvis lave kvanta og investeringskostnader.

Vi kan også levere dette om du har tekstiler som du har kjøpt andre steder. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette, det er mange muligheter.

Må man betale på forskudd?

Ved spesialproduksjon og Made To Order leveranser vil det alltid være krav om forskuddsbetaling fra produsentene. Det varierer noe, men som regel er det enten 50/50 (50 % ved bestilling og 50 % før sending) eller 100 % forskudd.

Vi forstår at dette kan medføre en ulempe med hensyn til likviditet, derfor kan vi bistå med finansieringsløsninger ved behov.

Levering

Hvor lang er leveringstiden?

De fleste produksjoner vil ha en leveringstid på 1,5 til 3 måneder, leveringstid kan variere fra 1 til 12 måneder. Dette kommer an på type produkt, ordrevolum, produsent, tilgjengelig produksjonskapasitet og fraktvilkår. Vi oppgir alltid en forventet leveringstid på en produksjon.

Kan man endre leveringstidspunkt?

I de fleste tilfeller er det mulig å utsette angitt leveringstidspunkt, om det kan fremskyndes må avklares med produsenten i hvert enkelt tilfelle.

Det er som oftest enkelt å endre levering til ekspressfrakt, mot ekstra kostnad.

Hvilke fraktalternativer er tilgjengelige?

Som standard benyttes tog- og bilfrakt innenfor Europa. For sendinger fra Asia, USA og Sør-Amerika benyttes båtfrakt som standard. For raskere levering kan man bestille flyfrakt som er et tilgjengelig alternativ fra alle destinasjoner.

Produkter

Hvilke type produkter kan dere bistå med produksjon av?

Vi kan bistå med produksjon av et bredt spekter produkter. Vi er gode på det meste innenfor klær og tekstiler, men kan gjøre veldig mye mer enn det. I vårt etablerte nettverk finnes produsenter av alt fra sports- og treningsutstyr, kryddere og kosttilskudd til småelektronikk, kjøkkenredskaper og diverse tilbehør.

Hvilken kvalitet holder produktene?

Med Made To Order kan dere få akkurat den kvaliteten dere ønsker og er villige til å betale for. Dere kan bestemme ned til hver minste detalj. Vårt oppdrag er å tilby best mulig kvalitet til lavest mulig pris innenfor de rammer og krav som er gitt for hver produksjon.