Skap dine egne originale produkter med Original Desing Manufacturing

Få produkter skreddersydd til ditt eget design

Skap dine egen produkter med Original Equipment Manufacturing (OEM)

Med våre OEM tjenester får du tilgang til et etablert nettverk av godkjente, kvalifiserte produsenter som står klare til produsere dine produkter ette dine spesifikasjoner og ditt design.

Vi hjelper deg med det du trenger. Fra produktdesign og -spesifikasjon til valg av produsenter, produksjon, frakt og import. Alt  du trenger for å lansere ditt eget spesialdesignede merch eller egne unike produkter.

Alt er enkelt når man kan det

Vår utprøvde metode og  prosess bringer hvert eneste prosjekt trygt i havn

Med et bredt nettverk av godkjente kvalitetsprodusenter og mer enn 60 års kombinert erfaring fra produksjon er du trygge hender. Selv om produktene er forskjellige er metodene og prosessen den samme.

n

Produktdesign

Lever ditt eget produktdesign og -spesifikasjoner eller få hjelp av vårt team til å utforme det. Vi bistår deg med du trenger gjennom hele prosessen.

Vareprøver og pris

Vi innhenter varepørver og priser fra utvalgte fabrikker og bistår med videreutvikling til du er fornøyd med resultatet.

Produksjon

Når du har godkjent alt og lagt bestilling, booker vi produksjon og følger opp fabrikken undervis og sørger for at varene leveres til avtalt tid og sted.

Lang erfaring og etablert nettverk av produsenter

Vår erfaring synes i resultatene

Ved å bruke våre OEM tjenester får du ikke bare tilgang til vårt etablerte nettverk av kvalitetsprodusenter. Du får direkte tilgang til vår erfaring og kompetanseen og vi tar gjennom en utprøvd prosess som bringer ditt prosjekt trygt i havn.

Det synes ikke bare i sluttresultatet, men gjennom hele prosessen. Med vår hjelp vil du spare både tid og penger, du vil unngå masse frustrasjon og betydelig redusere risikoen som følger med.

Det er ikke umulig å gjøre det selv, men…

Spar tid og penger og reduser risiko med Original Equipment Manufacturing fra Merch Mate

Du kan selvfølgelig finne produsenter og fabrikker på egenhånd, det er ikke umulig. Du kan sikkert trekke en vond tann selv også, det er ikke umulig. Spørsmålet er om det er så lurt, om det virkelig lønner seg i det lange løp.

Det mange fallgruver og sourcing, testing og undersøkelser av produsenter og fabrikker er både tidkrevende og kostbart. Spesielt hvis man ikke har gjort det før. Selv beregner vi en snittkostnad på rundt kr 400 000,- for å finne én kvalifisert og godkjent produsent.

Du får alt akkurat som du vil

Med OEM kan du få det akkurat som du har sett det for deg, ned til hver minste detalj

Med OEM kan du lansere ditt eget merch eller egne produkter til ditt ditt design og spesifikasjoner. Dine egne og unike produkter til meget konkurransedyktige innkjøpspriser.

OEM krever det visse volumer og har høyere investeringskostnader enn ODM. Hva som er minste ordrekvanta (MOQ) varierer mellom forskjellige produkter og hvordan de skal de trykkes. Normalt ligger MOQ på mellom 200 og 1000 stk ved OEM produksjon.

Det er bare fantasien og budsjettet som setter grenser

Vi hjelper deg å omgjøre din visjon til ferdig produkt

Enten du vil lansere ditt eget, unike produkt, merkevare eller merch-kolleksjon er våre OEM tjenester det som trengs for realisere din visjon og drøm.

Aller størst er vi på tekstil, men vi har etterhvert bygd opp et bredt spekter av andre produkter også. Vårt nettverk av fabrikker inkluderer blant annet produsenter av sportsutstyr, krydder, kosttilskudd, elektronikk, kjøkkenutstyr og hjemmeinnredning.

Har vi ikke produsent på produktet du drømmer om å lansere, er det stor sannsynlighet for at vi kan ta jobben med å source produsent for deg.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å realisere din produktdrøm. Uansett hva den måtte være.