Spar tid og penger med Original Desing Manufacturing

Den raskeste og rimeligste veien til spesialdesignede produkter og merch

Reduser risiko og tid fra idé til marked med Original Design Manufacturing (ODM)

Med våre ODM tjenester får du tilgang til et bredt spekter av produkter fra våre produsenter som kan preges med din merkevare og markedsføres og selges som dine egne. Dette er den minst risikable, raskeste og mest kostandseffektive måten du kan lanser ditt eget merch eller egne produkter på.

Alt er enkelt når man kan det

Vår utprøvde metode og  prosess bringer hvert eneste prosjekt trygt i havn

Med et bredt nettverk av godkjente kvalitetsprodusenter og mer enn 60 års kombinert erfaring fra produksjon er du trygge hender. Selv om produktene er forskjellige er metodene og prosessen den samme.

n

Produktutvalg

Velg dine produkter fra våre godkjente ODM produsenter. Har vi ikke produktene du ønsker, sourcer vi fabrikker og finner produsenten som kan levere produktene du ønsker.

Produktdesign

Sammen med vårt team designer du produkt og forpakning. Når du har godkjent designet får du pristilbud på avtalt antall. Når du aksepterer tilbudet sender vi over til produksjon.

Produksjon

Når designet er godkjent, du har lagt bestilling og foretatt forskuddsbetaling setter vi i gang produksjonen. Etter kvalitetskontroll vil varene leveres til avtalt tid og sted.

Lang erfaring og etablert nettverk av produsenter

Vår erfaring synes i resultatene

Ved å bruke våre ODM tjenester får du ikke bare tilgang til vårt etablerte nettverk av kvalitetsprodusenter. Du får direkte tilgang til vår erfaring og kompetanseen og vi tar gjennom en utprøvd prosess som bringer ditt prosjekt trygt i havn.

Det synes ikke bare i sluttresultatet, men gjennom hele prosessen. Med vår hjelp vil du spare både tid og penger, du vil unngå masse frustrasjon og betydelig redusere risikoen som følger med.

Det er ikke umulig å gjøre det selv, men…

Du sparer tid og penger og reduser risiko med Original Design Manufacturing fra Merch Mate

Du kan selvfølgelig finne produsenter og fabrikker på egenhånd, det er ikke umulig. Du kan sikkert reparere bilen din selv om du ikke er bilmekaniker også, det er ikke umulig. Spørsmålet er om det er så lurt, om det virkelig lønner seg i det lange løp.

Det mange fallgruver og sourcing, testing og undersøkelser av produsenter og fabrikker er både tidkrevende og kostbart. Spesielt hvis man ikke har gjort det før. Selv beregner vi en snittkostnad på rundt kr 400 000,- for å finne én kvalifisert og godkjent produsent.

Egne produkter oppnåelig for de aller fleste

Du må ikke nødvendigvis  kjøpe store volumer med ODM

Med ODM kan du lansere ditt eget merch eller egne produkter i relativt lave volumer. Laveste mulige volum varierer mellom produkter, men enkelte produkter er tilgjengelige fra så lave antall som 15 satk.

Ved høyere volumer får man naturlig nok lavere enhetspris, men lavere volumer gir lavere total investeringskostnad som gjør det oppnåelig for flere, og reduserer risiko for alle. 

Det er bare fantasien, viljen (og budsjettet) som setter grenser

Vi hjelper deg å omgjøre din visjon til ferdig produkt

Enten du vil lansere ditt eget produkt, merkevare eller merch-kolleksjon kan våre ODM tjenester realisere din visjon og drøm.

Aller størst er vi på tekstil, men vi har etterhvert bygd opp et bredt spekter av andre produkter også. Vårt nettverk av fabrikker inkluderer blant annet produsenter av sportsutstyr, krydder, kosttilskudd, elektronikk, kjøkkenutstyr og hjemmeinnredning.

Har vi ikke produsent på produktet du drømmer om å lansere, er det stor sannsynlighet for at vi kan ta jobben med å source produsent for deg.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å realisere din produktdrøm. Uansett hva den måtte være.