SKAP INNTEKTER OG ENGASJEMENT MED MERCH

UTEN Å BINDE OPP RESSURSER OG KAPITAL

VI GJØR HELE JOBBEN, DERE HAR

Z

INGEN KOSTNADER

Z

INGEN BRUK AV TID

Z

IKKE NOE VARELAGER

Z

NULL RISIKO

UNNGÅ RISIKO OG BEKYMRINGER

Merchandise kan skape gode inntekter og gi god markedsføring. Men tanken på å drive med innkjøp, produksjon, lager, nettbutikk og håndtere ordrer, pakking, sending og returer alene er ikke uten risiko og bekymringer.

Unngå alt dette. La oss hjelpe dere. Garantert inntekt på alt salg uten å ta risiko.

VI HJELPER IDEELLE ORGANISASJONER Å SKAPE INNTEKTER, SYNLIGHET OG ENGASJEMENT FOR GODE SAKER

Treff deres publikum

Med produkter som matcher deres sak, profil og verdigrunnlag.

P

Trygge produkter

Vi stiller strenge krav til våre leverandører, produkter skal aldri så tilbake på dere.

Tjen den gode saken

Vi tar investeringen i varelager, produksjonskapasitet og handelssystemer.

DET ER ENKELT Å KOMME I GANG

Merchandising er komplisert, men å jobbe med oss er faktisk veldig enkelt. Slik kommer vi gang:

Book Møte

Et møte lar oss bli kjent med dere og deres ønsker og behov. Vi diskuterer muligheter og avstemmer at kjemien stemmer. Gode samarbeid starter alltid med god kjemi.

l

Inngå Avtale

Lander vi begge på at vi vil jobbe sammen, signerer vi avtale elektronisk på Posten Signering. Når det er gjort så setter vi i gang.

Start Salget

Når kolleksjonen din er satt og nettbutikken din lansert trenger dere bare å promotere deres nye merchkolleksjon og -shop. Resten ordner vi.

VI VET HVA SOM KREVES

Med mer enn 25 år erfaring vet vi hva som skal til.

Vår kompetanse og kunnskap står til deres disposisjon.

Bruk den for det den er verdt.

FAQ

Hva er deres fortjeneste?

På produktene vi selger i deres merchandise nettbutikk får dere 20% salgsprovisjon av netto omsetning. Det tilsvarer omtrent 50% av fortjenesten på produktene. Den samme provisjonen får du om vi, etter avtale med deg, selger dine produkter i andre detaljkanaler vi kontrollerer. Og det er helt uten at dere noen gang trenger å røre et eneste produkt eller behandle en eneste bestilling eller retur.

Dersom dere selv står for salget vil dere naturligvis sitte igjen med mer.

Kan vi stå for salget selv?

Klart dere kan. Dere kan handle til engrosbetingelser hos oss og selv stå for salg og distribusjon av produktene.  Vi har meget konkurransedyktige betingelser på dette.

Denne ordningen tilbyr vi uansett om dere henter hele eller bare deler av deres totale produktsortiment fra oss. Eller om det er på fast basis eller bare i forbindelse med spesielle arrangementer eller hendelser.

I slike tilfeller vil dere vil dere sitte igjen med en langt høyere fortjeneste. Men det kommer også til mer arbeid og en viss risiko.

Hvordan er kvaliteten på tekstiltrykkene?

Vårt fokus på kvalitet gjelder selvfølgelig ikke bare produktene vi leverer. Vi har derfor et tett samarbeid med leverandøren som er offisiell leverandør av transfermerker til Premier League, FC Barcelona, Real Madrid, Eliteserien og en rekke andre. Merker som på alle mulige måter holder topp kvalitet; fargekvalitet, slitestyrke, hefteevne og holdbarhet. Merkene produseres i Norge og er Oeko-Tex Standard 100 sertifiserte.

Derfor er det i all hovedsak disse merkene vi benytter. 

Hvilke produkter kan dere tilby?

Vi har et sortiment bestående av mer enn 200 000 standardprodukter og driver med spesialproduksjon i tillegg. Så svaret på spørsmålet er nesten hva som helst.

Vi er opptatt av å finne produkter som matcher deres profil og verdigrunnlag, og å sette et produktutvalg som treffer målgruppen; deres støttespillere og ambassadører. Merchandise kan være så mye mer enn t-shirt og hettegenser.

I noen tilfeller vil salgsvolum eller potensielt salgsvolum sette noen begrensninger, men dere vil uansett ha alle muligheter til å tilby attraktive produkter. Samtidig så er det viktig å fornye sortimentet med jevne mellomrom slik at salget kan opprettholdes over tid.

Hva må vi gjøre for å få opp nettbutikken?

Fint lite. Litt avhengig av hvilken løsning dere ønsker.

Hvis du vil ha standardløsningen som er gratis webshop vår eksisterende plattform trenger du egentlig ikke å gjøre noe som helst. Vi gjør hele jobben fra design, lage produktbilder til oppsett av nettbutikken.

Hvis dere ønsker Premium Webshop på eget domene/sub domene må dere ta en prat med en av våre web utviklere. Enten du skal registrere et nytt domene, knytte shoppen til et eksisterende domene eller opprette et subdomene så må vi ha en tilgang til dette.

Uansett så tar vi oss av alt det praktiske med oppsett og drift av deres nettbutikk.

Kan dere selge produkter vi allerede har?

Klart vi kan. Da snur vi bare opp ned på inntektsmodellen. Vi lagerfører, selger og distribuerer produktene deres og tar 20% av netto omsetning for den håndteringen. Resten går rett tilbake til dere. Ingen grunn til at de skal ta opp deres lagerplass eller bruke av deres tid.

Sender dere til kunder utenfor Norge?

Vi sender over hele verden.

Og enda bedre; leveranser til kunder i EU skjer via vårt datterselskap i Sverige slik at disse får produktene ferdig importfortollet til EU. De slipper å betale importfortolling og får ingen ekstra faktura med moms og tollavgifter. En kjempefordel for fans i EU.

Hvordan er kvaliteten på produktene?

Alle våre produkter er nøye utvalgt og kvalitetssikret. Ved valg leverandører har vi sterkt fokus på at de følger europeiske standarder mht helse, miljø og sikkerhet, at det ikke forekommer barnearbeid og at arbeiderne har gode arbeidstids- og lønnsbetingelser. Derfor er de fleste av våre leverandører europeiske og mye av produksjonen foregår i Norge eller innenfor EU. Fordi vi vet at hvis vi slurver med dette så vil det ikke bare slå tilbake på oss, men også på deg.

Vårt brede soriment gir også muligheter for individuelle tilpasninger med hensyn til kvalitet. Ønsker du feks tekstiler av økologisk bomull så kan du få det. Bare for å nevne noe.

Hvilke typer trykk kan vi få på produktene?

Vi kan levere det meste på de fleste materialer. Det vanligste er transfertrykk på tekstil og gjøres hos oss. I tillegg kan vi tilby silketrykk, sublimering og brodering av tekstiler. Noen metoder krever litt voulm og vil bare være tilgjengelige for kunder med større volumer.

Med egen lasergraveringsmaskin og UV printer kan vi gravere og printe glass, metall, plast og en rekke andre materialer.

I tillegg til dette kan vi embosse, stanse, lateksprinte, silikonprinte og en rekke andre trykkteknikker. Mulighetene er med andre ord uante.

Hvordan blir produktene brandet?

Deres produkter er deres merkevare bærer selvfølgelig deres unike preg, enten det er ved trykk av logo eller annen grafikk som dere eier. Som standard er neck labels, hang tags og innpakning i en nedtonet Merchandizer profil, men hang tag og innpakning vil også være preget med deres brand i form av klistremerker vi fester på. Fraktemballasje er som standard nøytral eller i nedtonet Merchandizer profil.

I tilfeller hvor det er snakk om store volumer kan vi også tilby personlig branding av både neck labels, hang tags, innpakning og fraktemballasje. Dette inngår i vår Premium Branding pakke, kontakt oss for mer informasjon og priser på dette.

LA OSS TA EN PRAT OM MULIGHETENE