Bygg fellesskap, få økt synlighet og skap engasjement og ekstra inntekter med merch

Komplette profil og merch-løsninger for ideelle organisasjoner

Fundraising Norge logo

Fundraising Norge Partner

Merch Mate er stolt samarbeidspartner og leverandørmedlem til Fundraising Norge. Sammen skaper vi gode løsninger for de som redder verden.

La oss sammen utforske deres muligheter

Book en gratis strategisamtale i dag

 

Vi er til for hjelpe ideelle organisasjoner å skape økt synlighet, engasjement og inntekter med merch.

En strategisamtale er både gratis og uforpliktende. Den er til for at vi skal bli bedre kjent og se om og hvilke muligheter som kan finnes for deres organisasjon. Alltid med utgangspunkt deres kjerneverdier, hvor dere er og hvor dere vil.

Med mer enn 100 års kombinert erfaring kan det hende vi har et godt innspill eller to.

Med fokus på bærekraftig merch

Bare sertifiserte produsenter og full sporbarhet på alle produkter

 

Skulle det vise seg at produktene deres inneholder giftige kjemikalier, produseres på fabrikker med dårlig arbeidsforhold eller ved bruk av barnearbeid, er det uheldig på mer enn én måte.

Derfor har vi i Merch Mate fokus på bærekraft i hele verdikjeden og bruker bare sertifiserte produsenter og produkter med full sporbarhet.

Ingen oppgave er for stor eller liten

Merch-løsninger skreddersydd til deres behov, situasjon og muligheter

 

Om dere er en stor eller liten organisasjon, allerede selger merch eller aldri har gjort det: Vi har løsninger for alle.

Vi kan bistå med alt fra idé, design og produksjon – til salg, logistikk og distribusjon. Vi kan levere alt dere trenger, et enkelt produkt som dere ikke får tak i andre steder, eller som vi kan gi dere bedre priser eller betingelser på.

Bekymringsfri netthandel

La oss ta hånd om nettbutikken deres

 

Bruk tiden og ressursene på det dere kan best. La oss ta hånd om netthandelen.

Vi har nettbutikker for alle behov. Velg mellom vår enkleste løsning som er gratis, eller en profesjonell nettbutikk på eget domene med mulighet for utvidet markedsføring og intern ordreløsning, for å nevne noe.

Print-on-Demand, Made-to-Order eller en kombinasjon

Velg den løsningen som passer dere best

POD Print On Demand

Print-on-Demand

Med Print-on-Demand og inkludert nettbutikk ordner vi alt. Vi produserer og sender etter hvert som bestillingene kommer inn. Det betyr at dere ikke trenger å investere i varelager, det blir heller ikke produsert produkter som ikke blir solgt.

MTO Made To Order

Made-To-Order

Made-to-Order, med eller uten inkludert nettbutikk, er godt egnet for større volumer. Med MTO får man både bredere produktutvalg og større muligheter til tilpasning sammen med reduserte produksjonsk

Hvordan fungerer det?

Kom i gang med merch på 1-2-3

 

Vi vet, å starte med merch kan virke omfattende og kan være veldig komplisert. Derfor har vi gjort det veldig enkelt. Kom i gang med 3 enkle steg.

1.

Book gratis strategisamtale

En halvtimes samtale på nett som lar oss bli kjent med dere. Det setter oss i stand til å foreslå den løsningen og produktene som best matcher deres behov, profil og verdier.

2.

Motta løsningsforslag

Etter strategisamtalen vil dere motta et løsningsforslag som er tilpasset deres ønsker, behov, nå-situasjon og målsetning.

3.

Lanser og start salget

Med planen klar er det bare å effektuere. Med oss på laget tar vi hånd om alt dere måtte trenge og ønske hjelp til. Det gjør det med andre ord veldig enkelt å komme i gang og med minimal risiko for dere.