Bygg fellesskap, få økt synlighet og skap engasjement og ekstra inntekter med merch

Komplette profil- og merch-løsninger for politiske partier

Merch til et spesifikt event eller en full-service merch-løsning

Få løst både de enkle og mest kompliserte oppgavene på ett sted

 

Enten dere trenger merch til ett enkelt event, en komplett merch-løsning med nettbutikk og intern ordreløsning eller begge deler – vi fikser det. Kontakt oss i dag for å se om vi kan hjelpe dere å spare tid og penger, skape økte inntekter eller mer bærekraftige løsninger.

Merch med fokus på bærekraft

Bare sertifiserte produsenter og full sporbarhet på alle produkter

 

Skulle det vise seg at produktene deres inneholder giftige kjemikalier, produseres på fabrikker med dårlig arbeidsforhold eller ved bruk av barnearbeid, er det svært uheldig.

Derfor har vi fokus på bærekraft i hele verdikjeden og bruker bare sertifiserte produsenter og produkter med full sporbarhet.

100 % administrert netthandel

Nettbutikk med alle muligheter inkludert

 

Bruk tiden og ressursene deres på å forme, formidle og få gjennomslag for politikk.

La oss ta hånd om mottak, pakking og utsendelse av bestillinger – enten de er fra Kari og Ola eller lokallaget på Vinstra. Med vår netthandelsløsning kan dere både selge merch til alle som vil vise dere sin støtte – og egen intern ordreløsning med pålogging. Hvem som skal ha tilgang til hvilke produkter og til hvilke priser, er det fullt mulig å tilpasse til deres ønsker.

Print-on-Demand, Made-to-Order eller en kombinasjon

Velg den løsningen som passer dere best

POD Print On Demand

Print-on-Demand

Med Print-on-Demand og inkludert nettbutikk ordner vi alt. Vi produserer og sender etter hvert som bestillingene kommer inn. Det betyr at dere ikke trenger å investere i varelager, det blir heller ikke produsert produkter som ikke blir solgt.

MTO Made To Order

Made-To-Order

Made-to-Order, med eller uten inkludert nettbutikk, er godt egnet for større volumer. Med MTO får man både bredere produktutvalg og større muligheter til tilpasning sammen med reduserte produksjonsk

Klar for å se om det finnes bedre muligheter?

3 enkle steg for å se om vi kan gjøre dere merch bedre, billigere eller mere bærekraftig

Det er verken vanskelig eller tidkrevende å finne ut av om vi kan by på bedre løsninger enn de dere har. Book en strategisamatale i dag – det tar bare 30 min og er både gratis og uforpliktende.

1.

Book gratis strategisamtale

En halvtimes samtale på nett som lar oss bli kjent med dere. Det setter oss i stand til å foreslå den løsningen og produktene som best matcher deres behov, profil og verdier.

2.

Motta løsningsforslag

Etter strategisamtalen vil dere motta et løsningsforslag som er tilpasset deres behov og nå-situasjon.

3.

Lanser og start salget

Med planen klar er det bare å effektuere. Med oss på laget tar vi hånd om alt dere måtte trenge og ønske hjelp til. Det gjør det med andre ord veldig enkelt å komme i gang og med minimal risiko for dere.