En utprøvd prosess som fungerer

Slik lander vi deres skreddersydde merch-løsning

Prosessen er veien til målet

Med kart, kompass og klar plan kommer vi alltid trygt i mål

For å hjelpe dere til suksess med eget merch følger vi en fast oppskrift. Selv om hver kunde er unik, så er prosessen den samme. En utprøvd prosess som fungerer og leder frem til rett løsning med riktige produkter hver gang.

Med erfaringsbaserte bransjeløsninger i bunnen starter vi aldri på bar bakke. Sjansen for det dere trenger allerede finnes, eller at vi har gjort det før en ganske stor. Vi må bare gjøre det til deres.

Omfanget av prosessen kan naturligvis variere med sakens omfang og størrelse. Det er forskjell på å skape en fitnesskolleksjon for en norsk kjede av treningssentre, en serie sportsernæringsprodukter for en influenser med internasjonal distribusjon og en profilkolleksjon med bestillingsløsning til en bedrift med 100 avdelinger.

Det viktigste er at det er en prosess som er enkel, men allikevel grundig. Det handler om å avklare deres behov og levere en samlet løsning som svarer på dette, og som står til deres forventninger og legger til rette for suksess.

Det første møtet

Vi kaller det en mulighetsstudie

Om vi treffes over en kaffe, på nett eller tar en prat over telefon spiller ikke stor rolle for oss. Vi gjennomfører på den måten som passer deg best. Det som er viktig er at vi får et innblikk i hvor dere står og hvor dere vil.

Hva er nå-situasjonen? Har dere allerede merch, men ønsker å utforske om det finnes andre og bedre muligheter? Hvem og hvor stor er målgruppen, og hvor befinner den seg geografisk? Hvilke visjoner, ønsker og behov har dere for produkter og design? Hva konkret er det dere ønsker vår hjelp til, og hva er det evt. dere ønsker å gjøre selv?

Løsningsforslaget

Deres muligheter sort på hvitt

Basert på mulighetsstudien mottar dere et konkret løsningsforslag. Forslaget svarer på de elementene som ble avdekket i mulighetsstudien og inkluderer også et tilbud på løsning.

Løsningsforslaget er gratis, og dere kan selv velge om dere vil gjøre jobben selv, ta det med til noen andre, eller om dere vil inngå et samarbeid med oss.

Lansering

Fra idé, design og produksjon til salg, logistikk og distribusjon

Dersom dere velger oss som samarbeidspartner, sørger vi for at dere får den hjelpen dere trenger. Vi starter å jobbe med prosjektet omtrent straks dere aksepterer vårt tilbud.

Avhengig av omfang, hva dere trenger vår hjelp til og hva dere eventuelt vil gjøre selv, så loser vi hvert prosjekt trygt i havn.