Styrk bedriftens merkevare, ett profil(ert)produkt av gangen

Fra design til levering, vi dekker ALLE deres merch-behov

Maksimer bedriftens rekkevidde og synlighet med våre omfattende merch-tjenester

Slipp løs kraften i merchandising for å utvide merkevaren og publikummet deres!

 

Uansett hva det er eller hvordan dere gjør det: Bedrifter er avhengige av å bli sett. Desto flere ganger man blir sett, jo større er sannsynligheten for at man blir husket og valgt. Sånn blir merch til flere klikk, besøk og økt salg.

Om dere er en liten eller stor bedrift, skal selge, gi bort eller bruke selv

Vi har merch-løsninger for alle størrelser og behov

 

Bruk vår print-on-demand-tjeneste for små volumer og vår made-to-order-tjeneste for de store bestillingene. Sammen finner vi frem til den løsningen som best dekker deres behov.

Få alt levert på én gang, ta ut etter behov eller selg på nett. Vi har løsninger for alle varianter inkludert nettbutikk, intern ordreløsning og 3PL.

Styrk merkevaren, bygg fellesskap, bli mer synlige og skap nye inntekter

Uansett hva merch er for deres bedrift, så har vi løsningen

Business merch

Merch

Styrk merkevaren, økt bedriftens synlighet, bygg et fellesskap og skap ekstra inntekter med salg av produkter utenfor bedriftens kjernevirksomhet. Perfekt for barer, restauranter, treningssentre, mikrobryggerier og mange andre.

Business merch profilartikler

Profilartikler

Øk bedriften synlighet og sørg for at den blir husket i det øyeblikket kjøpsprosessen starter hos kunden. Du kommer deg ikke på toget hvis du ikke engang står på perrongen når det går.

Business merch profilert arbeidstøy

Arbeidstøy

Skap tillit og bygg merkevare med stilren representasjon av bedriften med rett utformet arbeidstøy. Vi tilbyr alt fra enkle polo-tyrøyer, t-shirts og jakker til arbeidstøy for håndverkere, helsearbeidere, produksjon og horeca.

Treningstøy

Fysisk aktive ansatte er friske og raske ansatte. Stimuler til fysisk aktivtet med treningstøy med bedriftens profil og logo. Hos får dere spesialdesign på alt fra sykkel- og løpetøy til draktsett for ulike lagsporter.

Business merch firmagaver

Firmagaver

Styrk bedriftens merkevare og bygg tettere relasjoner til eksisterende og potensielle nye kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vis at du bryr deg og etterlat et varig inntrykk hos bedriftens viktigste kontakter.

Løsninger for store og små bedrifter og behov

Få en skreddersydd, fleksibel og skalerbar merch-løsning for deres bedrift

 

Stor eller liten bedrift, en enkeltstående bestilling, løpende leveringer over tid eller leveranse til en enkelt adresse eller hundrevis av destinasjoner over hele verden – vi fikser det. Dere kan til og med få deres egen nettbutikk som settes opp for å passe deres behov.

Vi er bygget for å håndtere de mest komplekse behov, og når man er vant til å løse det som er vanskelig, blir det som er enkelt veldig enkelt.

Klar for å utforske mulighetene eller finne ut mer om vårt tilbud?

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat!

 

Bruk kontaktskjemaet, send en e-post til post@merchmate.no eller kontakt en av våre rådgivere.

Klaus Wiik

Klaus Wiik

T: +47 900 50 111
E: klaus@merchmate.no

Svein Vekterli

Svein Vekterli

T: +47 909 20 150
E: svein@merchmate.no

5 + 7 =

PS! Vi kan merchandising

Hos oss møter du mer enn 150 års kombinert erfaring

Menneskene bak Merch Mate har mer enn 150 års erfaring fra merch-, profil- og sportsbransjen med produksjon, salg, markedsføring, netthandel og distribusjon. Det kommer godt med når dere skal ha produkter som gir ønsket effekt.