BYGG MERKEVARE MED MERCHANDISE

UTEN Å MISTE FOKUS PÅ KJERNEVIRKSOMHETEN

JOBBEN GJØR VI, FORDELENE FÅR DERE

Z

FOKUS PÅ CORE BUSINESS

Z

BYGG EN STERK MERKEVARE

Z

SKAP NYE INNTEKTER

Z

FÅ ØKT SYNLIGHET

FOKUSER PÅ KJERNEVIRKSOMHETEN

Skomaker bli ved din lest… Det er sjeldent den beste løsningen å skulle gjøre alt selv.

Vi lar dere holde fokus på det dere er kan aller best.

VI HJELPER BEDRIFTER Å BYGGE SIN MERKEVARE

….OG SKAP EKSTRA INNTEKTER

TREFF MÅLGRUPPEN

Med kvalitetsprodukter de trenger og vil ha.

ØK OMSETNINGEN

Med nye produkter og gode marginer.

FÅ FLERE KUNDER

Med økt synlighet i markedet.

DET ER ENKELT Å KOMME I GANG

Merchandising er komplisert. Å jobbe med oss er veldig enkelt.

Slik kommer vi gang:

Book Møte

Et møte lar oss bli kjent med dere og deres ønsker og behov. Vi diskuterer muligheter og avstemmer at kjemien stemmer. Gode samarbeid starter alltid med god kjemi.

l

Inngå Avtale

Lander vi begge på at vi vil jobbe sammen, signerer vi avtale elektronisk på Posten Signering. Når det er gjort så setter vi i gang.

START SALGET

Når produktlinjen er klar er det bare å starte salget. Se fornøyde kunder, få merkevareambassadører og bedre bunnlinje.

BRANSJER VI JOBBER MED

INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL

VI KAN MERCHANDISING

Med mer enn 25 år erfaring vet vi hva som skal til.

Vår kompetanse og kunnskap står til deres disposisjon.

Bruk den for det den er verdt.

FAQ

Hva er kostnad og fortjeneste på produktene?

Det kommer litt an på hva dere ønsker vår hjelp til og hvilke produkter og volumer det er snakk om.

Dersom dere skal selge produktene selv får dere en engros pris fra oss basert på type produkt og volum. Utsalgsprisen setter dere selv og dere hente ut den fortjenesten som er ønskelig og/eller mulig.

Dersom vi skal selge produktene for dere får dere returprovisjon på 20% av omsetningen ved detaljsalg og 20% av DB ved engros salg.

Hvilken modell som passer best for din bedrift avhenger egentlig av hvilken bransje dere opererer i, hvordan distribusjonen deres ser ut i dag og hva dere som skaper best lønsomhet for dere med utgangspunkt i deres kjernevirksomhet.

En bemannet treningssenterkjede som ønsker å selge treningsklær av egen merkevare vil nok få mest ut av det ved å selge på produktene selv på treningssenterne. Eventuelt kan vi drifte en nettbutikk i tillegg.

For et mikrobryggeri er kanskje en nettbutikk driftet av oss, noe salg på eget utsalgssted (hvis de har det) og oss som en partner somkan  selge engros til deres forhandlere den beste løsningen.

Her vil det være ulike løsninger eller kombinasjoner av løsninger som passer best for hver enkelt kunde. Det du kan være trygg på er at vi løser dette på den måten som passer din bedrift best.

Hvordan er kvaliteten på tekstiltrykkene?

Vårt fokus på kvalitet gjelder ikke bare produktene vi leverer. Vi har derfor et tett samarbeid med leverandøren som er offisiell leverandør av transfermerker til Premier League, FC Barcelona, Real Madrid, Eliteserien og en rekke andre. Merker som på alle mulige måter holder topp kvalitet; fargekvalitet, slitestyrke, hefteevne og holdbarhet. Merkene produseres i Norge og er Oeko-Tex Standard 100 sertifiserte.

Derfor er det i all hovedsak disse merkene vi benytter.

Hvilke produkter kan dere tilby?

Vi har et sortiment bestående av mer enn 200 000 standardprodukter og driver med spesialproduksjon i tillegg. Så svaret på spørsmålet er nesten hva som helst.

Vi er opptatt av å finne produkter som matcher deres profil, er relevant for deres virksomhet og ikke minst treffer deres målgruppe.

Vi kan levere både hettegensere, spekemat og alt i mellom.

Volum kan sette noen begrensninger, men det finnes omtrent ikke den ting vi ikke kan tilby.

Hvordan er kvaliteten på produktene?

Alle våre produkter er nøye utvalgt og kvalitetssikret. Ved valg leverandører har vi sterkt fokus på at de følger europeiske standarder mht helse, miljø og sikkerhet, at det ikke forekommer barnearbeid og at arbeiderne har gode arbeidstids- og lønnsbetingelser. Derfor er de fleste av våre leverandører europeiske og mye av produksjonen foregår i Norge eller innenfor EU. Fordi vi vet at hvis vi slurver med dette så vil det ikke bare slå tilbake på oss, men også på deg.

Vårt brede soriment gir også muligheter for individuelle tilpasninger med hensyn til kvalitet. Ønsker du feks tekstiler av økologisk bomull så kan du få det. Bare for å nevne noe.

Hvilke typer trykk kan vi få på produktene?

Vi kan levere det meste på de fleste materialer. Det vanligste er transfertrykk på tekstil og gjøres hos oss. I tillegg kan vi tilby silketrykk, sublimering og brodering av tekstiler. Noen metoder krever litt voulm og vil bare være tilgjengelige for kunder med større volumer.

Med egen lasergraveringsmaskin og UV printer kan vi gravere og printe glass, metall, plast og en rekke andre materialer.

I tillegg til dette kan vi embosse, stanse, lateksprinte, silikonprinte og en rekke andre trykkteknikker. Mulighetene er med andre ord uante.

Hvordan blir produktene brandet?

Det er egentlig opp til dere.

Selve produktene kan selvfølgelitg leveres med deres logo, profil og/eller merkevare. Vi leverer på deres ønsker og behov innenfor de produksjonstekniske rammer som naturlig eksisterer.

Med vår ‘Premium Branding’ pakke kan dere også få produktinnpakning i egen merkevare. Dette omatter alt fra tekstilposer, hang tags, ht-strings, neck labels, esker ehandelsposer.

LA OSS TA EN PRAT OM MULIGHETENE